вівторок, жовтня 20, 2020

Міністерство розвитку громад та територій України оголосило переможців конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2020 році, який Мінрегіон вже сьомий рік поспіль проводить у партнерстві з Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні».

Постійно проживаєте або тимчасово перебуваєте за кордоном і хочете укласти шлюб, але не знаєте як? Відповідаємо!

Перш за все, слід звернути увагу на чинне законодавство іноземної країни – чи дозволена в цій країні процедура реєстрації між двома іноземними громадянами (громадянами України).

Друге, що слід знати, - державну реєстрацію актів цивільного стану громадян України, які проживають або тимчасово перебувають за кордоном, проводять дипломатичні представництва і консульські установи України.

Перелік установ, їх адреси та контакти для зв’язку можна знайти на сайті Міністерства закордонних справ України за посиланням:

16 жовтня 2020 року проведено засідання чергової 58 сесії Кам’янської районної ради VII скликання. У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Богдан Солошенко, начальники відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій, правоохоронних органів, сільські голови.

У зв’язку з хворобою голови районної ради  Сергія Сундукова депутати прийняли рішення ради обрати головуючого сесії. Ним стала  голова постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, зв’язків з об’єднаннями громадян та органами місцевого самоврядування, законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та антикорупційної політики Людмила Бойко.

Розпочали засідання з хвилини мовчання, якою вшанували пам’ять загиблих в зоні АТО.

На пленарне засідання прибуло 19 депутатів. Спочатку головуюча привітала іменинників, чиї дні народження припали на міжсесійний період.