вівторок, липня 14, 2020

Як інформують у Драбівській районній раді, у рамках медичної реформи первинної ланки КНП «Драбівський ЦПМСД» закуплено 17 комплектів портативних телемедичних діагностичних комплексів на базі IDIS 7500 загальною вартістю 1 494 164,00 грн (вартість одного комплекту – 87 892,00 грн).

Голова районної ради Володимир Дзега спільно з директором КНП «Драбівський ЦПМСД» Олександром Балагурчиком передали амбулаторії загальної практики - сімейної медицини села Шрамківка 5 комплектів загальною вартістю 439 460,00 грн.

 

Як повідомляють в Офісі підтримки реформ при Мінрегіоні, міністерство підготувало пропозиції змін до податкового законодавства, які розширять можливості нарощування надходжень до місцевих бюджетів.

Пропозиції підготовлені в контексті реалізації завдань фінансової децентралізації і базуються на основоположному документі реформи - Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади.

Вихідними днями на новозбудованому за фінансування Звенигородської районної ради майданчику зі стрітболу, що знаходиться на території міської школи №3, проведено турнір з вуличного баскетболу на призи Звенигородської районної ради. Про це інформують на офіційному сайті.

За звання найкращих боролися команди юних спортсменів, вихованців і випускників Звенигородської ДЮСШ: «Дрімтім», «Адреналін», «Кольт», «Журавлі» та команда ветеранів спорту «Хрін з перцем», учасниками якої стали легенди Звенигородського баскетболу: Олег Лукіша, Сергій Степаненко та Андрій Брей.

За інформацією Канівської міської ради, днями представники Канівської ОТГ обговорювали перспективи об’єднання з представниками Межиріцької громади. Ця зустріч відбулась у кабінеті історії Межиріцької загальноосвітньої школи.

Відповідно до затвердженого на зараз перспективного плану формування територій громад Черкаської області у Канівському районі мають бути сформовані чотири об’єднані територіальні громади: Канівська, Степанецька, Бобрицька і Ліплявська. До Канівської ОТГ з адміністративним центром у Каневі ввійдуть наступні громади: Канівська, Межиріцька, Пекарівська, Яблунівська.