четвер, березня 16, 2023

Міністерство економіки України, Міністерство аграрної політики та продовольства спільно з Міністерством цифрової трансформації, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес за підтримки Ощадбанк та Центру зайнятості запускають серію освітніх вебінарів «‎єРобота: як отримати грант для бізнесу».

Безоплатні вебінари допоможуть українцям розібратись у всіх тонкощах подачі заявок на грантові програми єРобота. Отримані кошти дозволять тим, хто має бажання, знання, вміння та відповідні навички, запустити власну справу або розширити бізнес. Гроші можна буде витратити на купівлю обладнання, сировини, оплату чи оренду приміщення тощо.

Це вже третій учнівський простій у Звенигородському районі, повідомляють у райраді. Його відкрили на базі Виноградського НВК завдяки співпраці органів місцевого самоврядування з Черкаським правозахисним центром.

Звідти передали обладнання, необхідне для належного облаштування осередку навчання й дозвілля школярів: ноутбук, Wi-Fi-роутер, проектор, меблі, фліпчарт. Також очільник громадської організації Тарас Щербатюк надав дітям із восьми внутрішньо переміщених родин, які проживають у Виноградській громаді, ранці з необхідним канцелярським приладдям.

Заступник голови Звенигородської районної ради Ярослав Попко зауважив, що Виноградський НВК - опорний заклад освіти, де навчаються майже 230 школярів.

Це перший в нашій країні онлайн-майданчик, де зібрана повна інформація про всі ключові сервіси допомоги постраждалим внаслідок війни. Завдяки платформі громадяни зможуть простіше і швидше зв’язатися з потрібним сервісом.

Платформа допомоги врятованим діє за посиланням.

Цей Урядовий сервіс створений за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.

На платформі зібрані всі ключові служби, що надають українцям психологічну, юридичну та соціальну допомогу. 

Крім того, на сайті є буклети й інформаційні матеріали, щоб допомогти громадянам розпізнати негативні наслідки насильства і вчасно впоратися з ними.

Всі ініціативи, розміщені на платформі, покликані забезпечити підтримку українцям у будь-якому куточку країни, а також за її межами.