п'ятниця, березня 3, 2023

Депутати завершили роботу пленарного засідання й ухвалили низку важливих рішень. Розпочали з блоку управління майном. Зокрема затвердили призначення:

- Мирослави Бондар на посаду директора КЗ "Черкаський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей Черкаської обласної ради".

- Наталії Бурської на посаду директора КЗ "Обласний міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації дітей в Умані Черкаської обласної ради" строком на 5 років.

- Марії Шелест на посаду директора КУ "Черкаський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

Депутати під час засідання постійної комісії з питань комунальної власності підприємництва та регуляторної політики підтримали низку проєктів рішень та рекомендували їх на розгляд сесії.

Зокрема, призначення на посади керівників установ спільної власності за результатами конкурсних відборів. Детальніше про це писали ТУТ.

Члени постійної комісії з питань екології, використання природних ресурсів, та ліквідації наслідків НС підтримали актуалізацію Програми охорони навколишнього середовища та рекомендували цей проєкт рішення на розгляд сесії.