п'ятниця, червня 10, 2022

Тетяна Довгаль, яка представляє Черкащину в збірній України, вийшла у фінал 71-го міжнародний турніру з боксу «Bornemissza». Про це повідомляють в Управлінні у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА

Змагання розпочалися 7 червня в Угорщині. Учора Тетяна відбоксувала у півфінальному поєдиноку. Дівчина зустрічалась із Тамарою Кубаловою зі Словаччини. Боксерка перемогла свою суперницю та вийшла до фіналу міжнародного турніру.

Фінальний поєдинок Тетяна проведе проти боксерки з Казахстану. 

Віримо та вболіваємо за боксерку. Бажаємо тільки перемоги. Українці найсильніші.

Міністерство освіти і науки спільно з профільними міністерствами, народними депутатами, освітянами напрацьовують рішення щодо надання таким вступникам можливості складати НМТ у безпечних умовах.

- Наразі важливою метою є надання вступникам із тимчасово окупованих територій та зони активних бойових дій можливості взяти участь у НМТ. Усупереч блокуванню окупантами виїзду вступників, ми боремося за кожного нинішнього та майбутнього українського студента, – написав у телеграм-каналі Сергій Шкарлет.

Для цього вступні випробування будуть проводитись у три сесії (липень, серпень, вересень) в Україні і за кордоном. Також передбачено додаткові періоди реєстрації на тестування та можливість зміни раніше вказаного місця його складання.

Виконувачем обов'язків головного лікаря КНП Черкаської обласної стоматологічної поліклініки став лікар із багаторічним стажем Ярослав Коваленко.