середа, липня 28, 2021

У нараді також брали участь голови обласних осередків: Національної спілки майстрів народного мистецтва Ольга Мартинова, Національної спілки письменників Володимир Поліщук, Національної спілки художників Роман Кравчук та Національної спілки краєзнавців Василь Мельниченко, заступниця начальника управління культури та охорони культурної спадщини ОДА Людмила Товстопят.  

В межах зустрічі обговорили нову програму підтримки творчих спілок, проблеми сплати оренди та ремонту приміщень, відновлення роботи ради з питань культури, проведення мистецьких фестивалів і симпозіумів, а також розвиток інклюзивного туризму та організації території містечка майстрів.

260 атлетів у різних вікових групах із 10 регіонів України  взяли участь у чемпіонаті з триатлону, що відбувся у Черкасах.

У нагородженні спортсменів взяв участь заступник голови обласної ради Сергій Лісовий.

- Молоді, запальні, сильні, цілеспрямовані, амбіційні. Це наша нація, наші діти, наше майбутнє. Щиро пишаюся ними. Дякую їхнім батькам та тренерам за виховання майбутніх чемпіонів, за вашу підтримку в їхніх починаннях. Впевнений в тому, що ми маємо розвивати спорт, і ми над цим працюємо. Хочеться, щоб якомога більше людей приходили в спорт, щоб із кожним роком змагання виходили на новий якісний рівень, - прокоментував Сергій Лісовий.