п'ятниця, квітня 30, 2021

Днями вихованці гуртка «Джура» (керівник Кравченко М.М.) Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради вперше взяли участь в інтерактивній грі «Історія і сучасність розвитку дитячо-юнацького руху в Україні», яка об’єднала чотири регіони України: Івано-Франківщину, Львівщину, Черкащину та Донеччину – товариство юних краєзнавців, мандрівників, нащадків козацького роду: команда «Галичани» з Івано-Франківщини, команда «Тустань» зі Львівщини, команда «Ідеймаса» з Донеччини та команда «Холодноярці» з Черкащини.

На цьому було наголошено під час зустрічі з очільниками територіальних громад Уманського району, що днями відбулася під керівництвом голови Уманської районної ради Віталія Олійника та  голови Уманської райдержадміністрації Ігоря Миклащука. Серед учасників зібрання - заступник голови районної ради Богдан Сокур, керівники та фахівці відповідних структурних підрозділів територіальних громад, райдержадміністрації та районної ради. Про це йдеться на сайті Уманської районної ради.

На зустріч були запрошені: голова правління громадської спілки «Українське товариство виробників геопросторових даних» Роман Челноков, генеральний директор ТОВ «АРЦ» Сергій Булгаков, провідний спеціаліст з містобудівної документації ТОВ «Укр-Группроект» Леонід Тиква.

Темою обговорення стало питання про хід реалізації Програми виготовлення містобудівної та земельної  документації території Уманського району на 2021-2022 роки.