середа, квітня 14, 2021

Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради долучився до масштабного проекту Greening of the Planet. Місія Міжнародного проєкту "Озеленення Планети" – висадити 100 000 000 дерев по всій планеті протягом трьох років. Відновити екосистему Землі.

До глобального екологічного проекту долучилася Львівщина, яка на знак відзначення 30-ти річчя незалежності України, надіслала до Черкащини 30 саджанців зі Львівського лісового селекційно-насіннєвого центру. Такі подарунки було надіслано в усі області України.

На знак підтримки ініціативи озеленення нашої країни, працівники комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» разом з працівниками Управління екології та Департаменту освіти і науки облдержадміністрації висадили саджанці, надіслані львів’янами.

Дата 14 квітня позначена в новітній історії нашої держави початком антитерористичної операції на території Донецької і Луганської областей, яка давно вже має означення як російсько-українська війна на Сході України та боротьба за збереження цілісності і незалежності нашої країни.

Нинішнього квітня минає сьома річниця.

Вшанувати пам'ять про тих, хто з перших днів став на захист рідної землі, ідеалів Майдану і власного проєвропейського вибору до меморіалу воїнам АТО та до стели Героїв Небесної Сотні прийшли керівники – голова облдержадміністрації Олександр Скічко, перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко, ветерани АТО/ООС, працівники виконавчого апарату обласної ради, небайдужі містяни.

Вони поклали живі квіти до монументу і стели, а опісля обласні керівники поспілкувалися з родинами загиблих воїнів-черкащан, які приїхали з області на вшанування пам’яті.