п'ятниця, квітня 2, 2021

Днями Чигиринський міський голова Віктор Харченко урочисто перерізав стрічку оновленої шкільної їдальні. Відтепер школярі Чигиринського опорного закладу загальної середньої освіти №2 обідатимуть у європейській їдальні, що може вмістити одночасно 160 дітей. Осучаснено не лише стіни та меблі – модернізовано і обладнання шкільного харчоблока.

Про це інформують у Чигиринській міській територіальній громаді.

- Цьогоріч школи громади чекає цілий ряд оновлень, – розповідає міський голова Віктор Харченко. – За кошти освітньої субвенції громада планує оновити також фасад Чигиринської ЗОШ №1. А на останній сесії Чигиринської міської ради було виділено 1, 3 млн грн на будівництво нової котельні для школи села Тіньки. Уже зроблено проєкт котельні, яку буде споруджено на території школи замість старої, розташованої у шкільному підвалі.

Звіти чотирьох комунальних підприємств Черкаської районної ради розглянули на засіданні постійної комісії з питань транспорту, зв’язку, комунальної власності та державної регуляторної політики. Про це інформують у Черкаській районній раді.

Звіти заслухали  з метою забезпечення відкритості та прозорості діяльності районної ради та її комунальних підприємств, а також для розуміння депутатським корпусом реального стану справ у них, планів на поточний рік та вирішення проблемних питань.