п'ятниця, березня 5, 2021

Можна лише радіти успіхам кардіохірургів обласного кардіоцентру. Днями вперше в Черкаській області провели унікальну операцію – інтервенційне малоінвазивне втручання, вживлення оклюдера – серцевого імплантата, який «залатує дірку» при дефекті перетинок серця тридцятиоднорічній черкащанці Оксані Сабадаш

Із березня селами Канівської міської територіальної громади двічі на день курсує громадський автобус за новим маршрутом, що охоплює всі населені пункти, окрім села Яблунів. До Яблунева двічі на день забезпечує міське перевезення пасажирів автобус на маршруті загального користування.

Із нового року Канівська міська територіальна громада складається з 11 населених пунктів (Межиріч, Лука, Бабичі, Кононча, Гамарня, Яблунів, Пекарі, Хмільна, Хутір Хмільна, Михайлівка із центром у місті Канів).

Готуючись жити однією територіальною громадою, представники населених пунктів обговорювали низку нагальних проблем, які потребують вирішення якнайшвидше. Однією з таких стало питання транспортного сполучення.

Національна економічна стратегія-2030 — це амбітна візія України в майбутнє і дорожня карта, що змінить країну. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 3 березня.

Прем’єр-міністр відзначив знаковість затвердження НЕС-2030 на річницю роботи Уряду та зауважив, що це перший такий фундаментальний документ за всю історію України.

Під час засідання Уряд затвердив Національну економічну стратегію до 2030 року з доопрацюванням.

«Національна економічна стратегія-2030 — це комплексний документ, який має привести України до клубу розвинених та успішних держав. Стратегія розроблена із залученням експертів, науковців, чиновників, народних депутатів. Це стане вагомим внеском у розвиток успішної, заможної європейської України», — зазначив Прем’єр-міністр.