п'ятниця, лютого 26, 2021

Черкаський художній музей презентує персональну виставку талановитого черкаського художника-графіка, архітектора та поета Євгенія Петровича Кузаєва.

У експозиції подано понад сто робіт, виконаних протягом останніх 20 років. Переважає невеликий формат простих і зрозумілих композицій, але попри це вони сповнені глибокого змісту, який глядач розкриває для себе по-своєму. За словами Євгенія Кузаєва, на створення робіт його надихало і продовжує надихати всеохоплююче почуття любові, його сила і різноманіття проявів, які художник втілює у цілі оповідання. Персонажі виказують власні уявлення про світ та погляди на життя. Автор, ніби граючись, легко та водночас майстерно спрямовує глядача крокувати тонкою межею еросу, споглядаючи красу гарної зовнішності зображуваних персонажів та отримуючи від цього естетичне задоволення.

Як інформують у прес-службі Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області, фахівці Управління Північного офісу у січні 2021 року провели 5 ревізій. Проведеними ревізіями виявлено порушень законодавства, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму 19,6 млн грн.

Керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій за підсумками контрольних заходів прийняли 5 управлінських рішень та використали 5 пропозицій, наданих за результатами державних фінансових аудитів.

Правоохоронним органам передано матеріали 1 контрольного заходу та розпочато 2 досудові розслідування.

До 1 об’єкта контролю, де виявлені порушення, застосовано захід впливу у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.