п'ятниця, листопада 27, 2020

26 листопада 2020 року заступник голови районної ради Петро Пустільнік провів засідання позачергової 53-ї сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання.

У роботі сесії взяли участь керівник апарату  районної державної адміністрації, т.в.о. начальника фінансового управління райдержадміністрації, завідувач сектору освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації, начальник  Корсунь-Шевченківського  районного сектору Управління державної служби надзвичайних ситуацій України в Черкаській області, представники засобів масової інформації.

Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання із вшанування пам’яті загиблих під час Євромайдану, військовослужбовців і мирних жителів, загиблих під час проведення антитерористичної операції  та операції  об’єднаних сил на сході України.

На розгляд сесії було подано 14 питань, які відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

24 листопада 2020 року відбулося пленарне засідання 45-ї сесії Тальнівської районної ради, яке провела голова районної ради Валентина Любомська.

У пленарному засіданні взяли участь голова райдержадміністрації Олександр Цимбал, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, начальники окремих відділів, управлінь райдержадміністрації, в. о. міського голови Василь Сідько, керівники комунальних закладів і установ.

На початку роботи сесії Валентина Олександрівна зазначила, що 21 листопада в країні відзначався День Гідності та Свободи, та запропонувала хвилиною мовчання вшанувати світлу пам’ять справжніх патріотів України, які віддали своє життя за свободу і незалежність України.

Потім депутати сформували порядок денний сесії і, врахувавши висновки і пропозиції постійних комісій районної ради, додали питання про внесення змін до районного бюджету на 2020рік.