п'ятниця, листопада 20, 2020

Як інформує сайт Степанецької ОТГ, днями у Степанцях проведено першу сесію сільської ради після місцевих виборів 25 жовтня 2020 року. У її роботі взяли участь 21 із 22 новообраних депутатів, які і розглянули 21 питання порядку денного.

На початку депутати розглянули підсумки виборів депутатів Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області, сільського голови та визнання їх повноважень.  

Згідно з волевиявленням виборців та результатами голосування головою сільської ради переобрано Олександра Яременка, який обіймає цю посаду з 2017 року.  Шляхом таємного голосування секретарем ради, також повторно, було обрано Наталію Вовчинську – за неї віддали свої голоси новообрані депутати.

З нагоди Дня Гідності і Свободи у м. Черкаси проведено урочисті заходи. Заступник голови обласної ради Андрій Сегеда, голова облдержадміністрації Сергій Сергійчук, заступник міського голови м. Черкаси Ігор Волошин  разом з представники громадськості обласного центру поклали квіти до пам’ятника «Борцям за волю України», а також до стели пам’яті Небесної сотні, що поблизу Свято-Троїцького кафедрального собору.