вівторок, листопада 3, 2020

03 листопада 2020 року заступник голови районної ради Микола Панчишин провів позачергову, тридцять восьму, сесію Городищенської районної ради.

У роботі сесії взяли участь голова Городищенської районної державної адміністрації Ігор Ладнов, керівники окремих підрозділів районної державної адміністрації та комунальних установ.

Розгляд питань порядку денного пленарного засідання депутати розпочали з прийняття рішення про продовження на 2021 рік дії програми збереження архівних документів Городищенського району, що не належать  до Національного архівного фонду на 2016-2021 рік, з метою забезпечення стабільної роботи архівної установи Городищенської районної ради.

Будь-яка громада в Україні, яка хоче розвивати у себе «розумні технології» і потребує експертної підтримки, має шанс безкоштовно отримати консультацію та аудит фахівців ІТ-компанії FDI Ukraine, які брали участь у створенні Smart City для Києва та інших територіальних громад.

Ви розумієте, що обробляти дані у паперовому вигляді чи навіть у екселі чи ворді – це вже неефективно. Ви хочете приборкати хаос в управлінні громадою, приймати управлінські рішення, які грунтуються на достовірній інформації і статистиці. Ці рішення Ви хочете отримувати швидко, в режимі реального часу. Ви хочете бути впевненими у безпеці ваших даних. Отже вам точно не обійтися без сучасних ІТ-технологій.

Громада - переможець конкурсу, який оголосила компанія FDI Ukraine, отримає безкоштовний аудит згідно методики міжнародного стандарту карти рішень Smart City, в результаті якого громада матиме:

На сьогодні в Черкаській області з почактку епідемії зареєстровано 9670 фактів інфікування громадян коронавірусом.

Про це повідомляє телеграм-канал МОЗ України “Коронавірус інфо”.

За останню добу хворобу підтвердили у 248 мешканців області.

Всього з початку пандемії в Україні зареєстровано 411 093 випадки коронавірусу. Із них нових – 8899, що є новим рекордом.

Найбільша кількість підтверджених випадків за добу зареєстрована у м. Київ – 789, Харківській області – 712, Хмельницькій області – 506, Донецькій області – 496 та Житомирській області – 470 випадків.

Кількість захворювань в регіонах: