вівторок, вересня 22, 2020

Пленарне засідання  51-ї сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання відбулося 16  вересня. Його провів голова районної ради Валерій Заболотній. У роботі сесії взяли участь керівник апарату  РДА, начальники управлінь, завідувачі секторів РДА, селищний, сільські голови, представники ЗМІ.

На розгляд сесії було внесено 35 питань, які відповідно до регламенту районної ради, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії.

В ході роботи депутати внесли зміни до районних програм. Так, йдеться про програму  підтримки КНП "Корсунь-Шевченківська ЦРЛ" та КНП «Корсунь-Шевченківський ЦПМСД» на 2020 рік щодо розвитку фізичної культури і спорту в районі на 2017-2020 роки.

Депутати   підтримали зміни й затвердили фінансовий план КНП «Корсунь-Шевченківський ЦПМСД» на 2020 рік. Також затвердили  фінансовий план та План розвитку центральної районної лікарні.

Цього року Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Міністерством молоді та спорту вперше відзначить проєкти у сфері молодіжної та дитячої політики, які самі діти та молодь назвуть найкращими. Позмагатися за Премію дітей та молоді “Найкраща ініціатива громади 2020” запрошуються міста і громади з усієї України. Йдеться на сайті "Децентралізація".

До участі у конкурсі приймаються проєкти місцевих адміністрацій, які відповідають трьом головним вимогам: