середа, травня 27, 2020

Як інформують у Матусівській ОТГ, мешканці громади провели весняну толоку. Здавна тут заведено прибирати гуртом не лише території загальних громадських місць, зокрема, шкіл чи дитсадків, але й вулиці громади.

- Цьогорічний карантин дещо переніс весняні роботи, але за традицією, кожної весни наша громада гуртом прибирає як території  біля громадських закладів, так і вулиці громади, - констатує перший заступник голови Матусівської ОТГ Ірина Береза. – Цього року приклад всім подала вулиця Байрачанська, де жінки дружно побілили місток, чоловіки – розчистили дерева біля дороги, всі разом – прибрали і почистили узбіччя. На таких суботниках люди не лише роблять корисну для громади справу, але й спілкуються, здружуються. І людей на ці заходи не треба особливо мобілізовувати: у людей з’явилось розуміння, що можна  зробити багато маленьких справ, які стануть однією великою та спільною справою благоустрою територій, де живеш.

 

Позачергову 43 сесію Шполянської районної ради проведено 26 травня під головуванням заступника голови районної ради Лідії Татариної.

Сесію скликали у зв’язку з необхідністю розгляду звіту голови районної державної адміністрації, затвердження районних програм та внесення змін до районного бюджету на 2020 рік.