п'ятниця, лютого 21, 2020

21 лютого голова районної ради Володимир Дзега провів 41 чергову сесію районної ради. У засіданні взяли участь директор Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Роман Бохін, в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області Юрій Журавльов, керівники районної державної адміністрації, установ і організацій, селищний і сільські голови, представники місцевої преси, громадськість.

Передувало пленарному засіданню сесії робота постійних комісій і президії районної ради.

За повідомленням Городищенської районної ради, заступник голови районної ради Микола Панчишин провів чергове пленарне засідання 34-ої сесії.

У її  роботі взяли участь депутат обласної ради Олександр Лупашко, голова районної державної адміністрації Ігор Ладнов, керівники районних служб, структурних підрозділів районної державної адміністрації, комунальних установ та закладів, голови територіальних громад району, представники засобів масової інформації.

На початку пленарного засіданні ради депутати заслухали інформацію головного лікаря Василя Кравченка про діяльність КНП «Городищенське районне територіальне медичне об’єднання» та звіт фінансового управління районної державної адміністрації з виконання районного бюджету за 2019 рік.

До соціальних об’єктів області, до яких прикута наша увага, належить обласний академічний український музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка, у якому після пожежі тривалий час проводяться відновлювальні ремонтні роботи.

Ознайомитися зі станом справ та визначитися з вирішеннями проблем до театру завітав заступник голови обласної ради Андрій Сегеда. На місці він зустрівся з директором драматичного театру Петром Ластівкою.

20 лютого 2020 року під головуванням першого заступника голови обласної ради Валентина Тарасенка як голови комісії з визначення кандидатур на вакантні посади керівників комунальних підприємств проведено два засідання.

На першому члени конкурсної комісії розглядали кандидатуру на посаду завідувача КНП «Черкаська центральна районна аптека №5 Черкаської обласної ради».