п'ятниця, листопада 8, 2019

Український кінематограф починає своє відродження. Свідченням цього є не лише те, що впродовж останніх років держава звернула увагу на цей вид мистецтва, завдяки чому на екранах кінотеатрів і телебаченні з’явилися фільми, що здатні конкурувати з відомими бестселерами.

Головним свідченням цього відродження є зацікавленість до перегляду, інтерес у глядачів різних поколінь до знакових кінострічок, особливо про події, що раніше замовчувалися або які висвітлювали у викривленому світлі.

Вітчизняний кінематограф нині у своєму арсеналі має низку фільмів, які із задоволенням переглядають  наші громадяни.

Аналіз надзвичайних ситуацій, які відбуваються у світі останнім часом, визнає проблему захисту населення, територій та критично важливих об’єктів як одну із найбільш важливих задач державного управління.

У Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відбувся короткостроковий тематичний семінар для спеціалістів з питань цивільного захисту райдержадміністрацій, міськвиконкомів міст обласного значення, об’єднаних територіальних громад.

 

6 листопада 2019 року у сесійній залі Будинку рад відбулася 39 чергова сесія Христинівської районної ради VIІ скликання під головуванням Анатолія Бордуна.

У роботі сесії взяли участь голови територіальних громад району, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій району та представники засобів масової інформації.

Своїм рішенням депутати районної ради створили комунальне некомерційне підприємство «Христинівська центральна районна лікарня» Христинівської районної ради Черкаської області шляхом перетворення бюджетної установи Христинівської центральної районної лікарні.

У приміщенні малої сесійної зали Будинку рад проведено розширене засідання координаційної ради з оздоровлення, відпочинку, зайнятості дітей, учнівської молоді. Головним питанням порядку денного стало підбиття підсумків проведення оздоровлення і відпочинку дітей у 2019 році.

Участь у заходах взяли перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко, голова Федерації профспілок області Петро Шевченко, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники зацікавлених організацій області.