Проведено сесію Чигиринської районної ради

18 жовтня 2019, 14:22

17 жовтня 2019 року голова районної ради Валентина Алєксєєвець  провела пленарне засідання Чигиринської районної ради.

У роботі чергової сорок третьої сесії взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ і організацій, сільські голови району.

На початку засідання депутати своїм рішенням внесли зміни та доповнення до ряду районних програм: розвитку інформаційного простору Чигиринського району на 2019-2023 роки; вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення розвитку матеріально-технічної бази Головного управління ДФС у Черкаській області, збільшення надходжень до місцевого бюджету на  2018 - 2020 роки; вдосконалення роботи органів виконавчої влади у Чигиринському районі на 2016-2020 роки.

Народні обранці затвердили список присяжних Чигиринського районного суду, а також проект землеустрою щодо встановлення меж населених пунктів сіл Вершаці, Тарасо-Григорівка та селища Кудашеве Вершацької сільської ради Чигиринського району Черкаської області.

Відповідно до рекомендацій постійної комісії районної ради з гуманітарних питань, туризму, соціального захисту та охорони здоров’я населення, засобів масової інформації та зв’язків з громадськими організаціями й за погодженням з постійною комісією районної ради з питань планування бюджету, управління комунальним майном та регуляторної політики депутати погодили і прийняли позитивне рішення щодо надання матеріальної допомоги на лікування жителю Чигиринського району, учаснику бойових дій на сході України.

Разом з тим, у  ході пленарного засідання начальник фінансового управління райдержадміністрації Володимир Федченко ознайомив із змінами до районного бюджету на 2019 рік. Рішення з цього питання було прийнято із врахуванням доповнень депутатів.

Депутати також опрацювали питання щодо передачі майна районної комунальної власності та розглянули ряд інших питань щодо управління майном районної комунальної власності.

Всі питання, що виносилися на розгляд чергової 43 сесії, попередньо були розглянуті на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://www.oblradack.gov.ua/provedeno-sesiyu-chigirinskoi-rayonnoi-radi-0