У рамках проведення «Дня ради» делегація Маньківської районної ради відвідала село Добра

17 жовтня 2019, 09:04

Днями село Добра гостинно зустріло делегацію Маньківської районної ради на чолі з її головою Світланою Лещенко в рамках проведення «Дня ради».

Очільниця районної ради Світлана Лещенко, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Світлана Павленко, завідувач оргвідділом районної ради Віталій Іваніцький та головний спеціаліст районної ради з питань правового забезпечення діяльності районної ради Світлана Волощук перевірили документацію та надали методично - консультативну допомогу у ведені діловодства секретарю сільської ради Марині Галич.

Разом з сільським головою Іваном Баліцьким керманичка району ознайомилися з роботою та нагальними проблемами Добрянської сільської ради детально проаналізували стан фінансування та функціонування бюджетних закладів, відвідали і поспілкувалися із працівниками ФАПу, закладу дошкільної освіти та поспілкувалися із товаровиробниками та місцевими жителями села щодо актуальних проблем громади.

Під час діалогу із медиками та відвідувачами фельдшерсько-акушерського пункту очільниця районної ради предметно ознайомилася із роботою закладу,кількістю хворих та забезпеченням ліками. В цьому році у ФАПі зроблено косметичний ремонт кімнат, облагорожено навколишню територію установи та вздовж вхідної алеї встановлено лавочку. Крім цього відокремлено топочне приміщення та для відвідувачів зроблений окремий вхід. На контролі сільського голови залишається питання забезпечення твердим паливом на весь опалювальний період.  Світлана Іванівна вказала завідуючій ФАПом на відмінний санітарний стан установи та подякувала медпрацівниці за її високоякісну роботу.  

У закладі дошкільної освіти  «Ромашка», у якому виховуються 26 дітлахів різновікової групи, зроблено косметичний ремонт кімнат та за кошти сільського бюджету в сумі 11 тис.грн закуплено дитячі матраци. В планах на поточний рік - заміна вхідних дверей та закупівля електромясорубки та розделочного стола в їдальню.Депутат районнї ради Віталій Мельник, який долучився до огляду закладу дошкільної освіти пообіцяв долучитися до забезпечення їдальні садочка необхідним столовим інвентарем. 

На завершення делегація завітала до офісу ТОВ "Кищенці" у Добрій. Світлана Іванівна подякувала директору товариства Корнеліусу Хузінха за спонсорську допомогу для фінансування ремонту нового приміщення сільської бібліотеки та  клопотала керівництву товариства посприяти в завершенні виконання даних робіт, облаштуванні обмостки та входу бібліотечної установи. 

 

За інформацією Маньківської районної ради


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://www.oblradack.gov.ua/u-ramkakh-provedennya-dnya-radi-delegaciya-mankivskoi-rayonnoi-radi-vidvidala-selo-dobra