Постійні комісії обласної ради формують питання порядку денного обласної сесії

09 жовтня 2019, 13:33

9 жовтня 2019 року провели засідання постійні комісії обласної ради. Так, постійна комісія з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства, засідання якої вів її заступник голови Артур Футима, підтримала внесення змін до Програми розвитку автомобільних доріг загального користування Черкаської області на 2019-2022 роки.

Спільним для цієї постійної комісії та комісії з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики було питання про внесення змін до рішення обласної ради від 18.12.2018 № 28-20/VII «Про обласний бюджет на 2019 рік».

Засідання комісії з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики вела її голова Наталія Кравцова.

Участь у її роботі взяв перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

Спочатку депутати-члени комісії погодили рішення про призначення Альони Норенко на посаду директора комунальної установи Черкаської обласної ради «Черкаський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх; Тетяни Сахно –  на посаду директора Золотоніської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Черкаської обласної ради; Людмили Некористенко – на посаду директора комунального закладу «Черкаська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Черкаської обласної ради»; Ірини Косенкової – на посаду директора КНП «Черкаська обласна психіатрична лікарня Черкаської обласної ради»; Леоніда Грицика – на посаду директора Звенигородського будинку-інтернату для інвалідів та престарілих та Володимира Циганкова – на посаду начальника комунальної водолазно-рятувальної служби Черкаської обласної ради, які стали переможцями конкурсного відбору.

Депутати підтримали рішення про реорганізацію комунальної установи «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради», комунального закладу «Обласний дитячий протитуберкульозний санаторій «Руська поляна» Черкаської обласної ради, Черкаського обласного дитячого багатопрофільного санаторію «Сосновий бір», комунального закладу «Обласний дитячий санаторій «Пролісок» Черкаської обласної ради, КНП «Черкаський обласний навчально-тренінговий центр підвищення кваліфікації лікарів Черкаської обласної ради та утворення статутного капіталу КНП «Черкаський обласний центр громадського здоров’я Черкаської обласної ради».

Потім члени комісії погодили проекти рішень про передачу майна комунальної власності, про списання майна комунальної власності, а також про визнання майна комунальною власністю.

Також депутати підтримали питання щодо надання дозволу КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» та Черкаському обласному центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств установ і організацій на передачу в оренду майна.

У ході засідання члени комісії погодили внесення змін до кодів видів економічної діяльності суб’єкта спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області та підтримали надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

Депутати також заслухали інформацію про хід виконання рішення обласної ради від 22.12.2017 № 19-9/VII «Про Програму реалізації Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2018-2020 роки», про стан виконання Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2018-2020 роки (за підсумками 2018 року), про хід виконання рішення обласної ради від 22.03.2013 № 21-7/V «Про програму участі Черкаської області у Національній системі опрацювання звернень до органів виконавчої влади» та розглянули інші питання.

Після розгляду зазначених питань порядків денних постійні комісії прийняли рішення рекомендувати їх на пленарне засідання сесії обласної ради.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://www.oblradack.gov.ua/postiyni-komisii-oblasnoi-radi-formuyut-pitannya-poryadku-dennogo-oblasnoi-sesii