Проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань агропромислового розвитку та земельних відносин

04 жовтня 2019, 15:53

4 жовтня 2019 року голова постійної комісії обласної ради з питань агропромислового розвитку та земельних відносин Олександр Лупашко провів її засідання, на якому розглянуто питання, що подано до чергової сесії обласної ради.

На початку члени комісії підтримали надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

Потім депутати розглянули питання щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та щодо припинення права остійного користування земельними ділянками та надання їх у користування. Інформував з цих питань начальник управління майном виконавчого апарату обласної ради Віталій Петров.

Далі вони підтримали внесення змін у додаток 1 до програми розвитку рибного господарства водойм Черкаської області на 2014-2020 роки. Як зазначив директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Ігор Колодка, прийняття цього проекту рішення обласної ради дасть можливість покращити санітарний стан Звенигородського водосховища, ведення рибного господарства на засадах сталого розвитку з урахуванням природних, економічних і екологічних умов, отримання додаткової товарної риби за рахунок оптимізації рибогосподарського процесу, охорони та раціонального використання живих водних ресурсів.

На завершення роботи комісія заслухала інформацію заступника директора Департаменту фінансів облдержадміністрації Тетяни Митюк щодо змін до обласного бюджету на 2019 рік та погодила проект землеустрою щодо встановлення (зміни) меж міста Сміла. 


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://www.oblradack.gov.ua/provedeno-zasidannya-postiynoi-komisii-oblasnoi-radi-z-pitan-agropromislovogo-rozvitku-ta-zemelnikh