Проведено позачергову сесію Канівської районної ради

02 вересня 2019, 14:45

29 серпня 2019 року відбулося засідання 37 позачергової сесії Канівської районної ради VІІ скликання. Вів його голова районної ради Микола Зоць.

У роботі сесії взяли участь, сільські голови, сільські голови сільських рад об’єднаних територіальних громад, керівники підприємств, установ та організацій, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, керівники правоохоронних органів, Канівського РВ УДСНС України у Черкаській області, Канівського відділення Золотоніської місцевої прокуратури, СБУ, Головного територіального управління юстиції в Черкаській області, Канівського РВ УДКСУ, Канівського об’єднаного міського військового комісаріату, РЕМ, Управління пенсійного фонду України в м. Каневі та Канівському районі, Канівського відділення  Черкаської ОДПІ, представники ЗМІ.

Загалом, до порядку денного засідання було включено 7 нагальних питань. Так у ході засідання депутати одноголосно підтримали внесення змін до рішень районної ради від 22.12.2018 №28-14/VII «Про районний бюджет на 2019 рік», від 24.04.2019 № 34-8/VII «Про утворення комісії з приймання – передачі бюджетних установ (комунальних закладів) із спільної власності територіальних громад сіл  Канівського району у власність Межиріцької сільської ради  об’єднаної територіальної громади Черкаської області, від 26.09.2018 № 26-17/VII «Про затвердження фінансового плану на 2019 рік комунального некомерційного підприємства «Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Канівської районної ради та від 02.12.2015 № 2-4/VІІ «Про президію районної ради», а також проекти рішень про оплату праці директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Канівської районної ради та про створення Комунального некомерційного підприємства «Канівська центральна районна лікарня» Канівської районної ради  шляхом перетворення. Також депутатами було заслухано звіт постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики, фізкультури та спорту.       

З усіх питань порядку денного  прийняті відповідні рішення.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://www.oblradack.gov.ua/provedeno-pozachergovu-sesiyu-kanivskoi-rayonnoi-radi-0