У Буцькій ОТГ приймали гостей «BUKY GRILL FEST»

03 червня 2019, 12:55

1 червня 2019 року у Буцькій ОТГ на скелястих берегах річки Гірський Тікич відбувся гастрофестиваль «BUKY GRILL FEST».

Вперше започаткований цьогоріч, він запам’ятається численним гостям своїм колоритом, своїми неповторними барвами, темпераментом і оригінальністю. І все це завдяки зусиллям його організаторів.

Багато з тих, хто хоч кілька разів чули про неповторний Буцький каньйон, не могли не скористатися цими вихідними, щоб не відвідати його.

Не одне тисячоліття прямовисні скелі з подивом і надією вдивляються у швидкоплинні води Гірського Тікича. Це в них віддзеркалюється своєю голубінню небо, а на чисте плесо сонце раз у раз сипле іскрометну позолоту.

Очевидно оця навколишня краса і зупинила велетня, який заблукав із далекої Швейцарії у наші українські чорноземи. Здається, ось тут він нахилився до води, щоб напитися і втамувати спрагу, і так і залишився, століттями зберігаючи свою таємничість.

Отож і приваблює ця перлина нерукотворної природи тисячі туристів з усієї України. Тим більше, якщо випала ще й прекрасна нагода завітати на фестиваль. Так і зробили сотні мешканців об’єднаної громади та численні гості з Черкащини, Київщини та Вінничини.

А організатори свята подбали про те, щоб забезпечити чудовий відпочинок і дорослим, і дітям. Для малечі було передбачено ігрові зони та різні розваги, для дорослих – спортивні ігри, дискотека, гастрономічне свято і багато-багато музики від ді-джеїв, вокального гурту «Унісон» з м. Черкаси та відомого українського хіп-хопера ХАСа.

Тут відвідувачі також могли отримати майстер-класи й перфоманси від художників, музикантів та співаків або просто відпочити серед вражаючої української природи. Відпочити разом з родиною, з друзями, з односельцями. А ще познайомитися з гостями, яких цього дня у Буках було доволі багато.

Пахучий димок приваблював традиційними шашликами і неповторною юшкою, якими гостей щедро пригощали майстри-кухарі.

Ідейні натхненники «BUKY GRILL FEST» Сергій Юрчик та Олексій Маслюк не багатослівні. Найперше, висловлюють вдячність керівництву Маньківської райдержадміністрації та усім, хто допомагав у проведенні фестивалю, й запрошують на новий сезон, який обов’язково відбудеться, адже впевнені, що фестиваль стане новою, яскравою сторінкою життя не лише для жителів Буцької ОТГ і Маньківщини, а набуде всеукраїнського масштабу.

Адже, хто вперше відвідав Буцький каньйон, обов’язково відвідає знову. Тим більше, коли знову звучатимуть позивні «BUKY GRILL FEST».

Один із організаторів гастрофестивалю «Buky Grill Fest» Сергій Юрчик розповідає, що ідея створення такого заходу виникла давно:

– Я народився і виріс у сусідньому селі, де ходив у школу та провів свою юність. Більшість місцевого населення, можливо, не так належно оцінюють красу цієї природи, адже бачать її щоденно. Тому проведенням цього фестивалю хотілося надати нових відчуттів і вражень від цього ландшафту, річки, природи взагалі. Ось і сьогодні впродовж дня люди змогли відпочити, послухати якісну музику та отримати максимум задоволення. У подальшому ми плануємо не просто продовжувати організацію подібних заходів, але і значно вдосконалити їх проведення. Головними відмінними родзинками нашого фестивалю є спортивна зона, де бажаючі мали можливість стрибнути зі скелі, покататися на байдарках вздовж берегів Тікича, а також гриль-локація, де працювали професійні сомельє, музиканти, художники, тобто насолодитися справжнім неповторним відпочинком.

 


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://www.oblradack.gov.ua/u-buckiy-otg-priymali-gostey-buky-grill-fest