Змінено дату проведення Форуму місцевого самоврядування

29 травня 2019, 10:06

За офіційним повідомленням Української асоціації районних та обласних рад, Форум місцевого самоврядування, проведення якого було заплановане на 10 червня, переноситься на пізнішу дату. Рішення ухвалене Організаційним комітетом заходу 27 травня.

Як пояснили в Оргкомітеті, такий крок зв’язаний з позачерговими виборами до Верховної Ради України, що визначені на 21 липня.

«Щоб уникнути політизації Форуму, а також забезпечити належне представництво зі сторони парламентаріїв, буде правильно провести захід після виборів. Наше завдання донести голос місцевого самоврядування максимально достовірно та широко, щоб реформа децентралізації й надалі безперешкодно впроваджувалась», – зазначили в Оргкомітеті.

Нагадаємо, що Форум ініційований Українською асоціацією районних та обласних рад спільно з Всеукраїнською асоціацією сільських та селищних рад. До партнерів заходу долучились Програма Ради Європи «Децентралізація  і реформа місцевого самоврядування в Україні», Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO, Шведсько-український Проект «Підтримка децентралізації в Україні» та Асоціація об’єднаних територіальних громад, що увійшли до Оргкомітету Форуму.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://www.oblradack.gov.ua/zmineno-datu-provedennya-forumu-miscevogo-samovryaduvannya