На сесії Шполянської районної ради розглянуто питання редакції Шполянського районного телебачення і радіомовлення

27 травня 2019, 12:46

24 травня 2019 року заступник голови районної ради Лідія Татарина провела пленарне засідання позачергової тридцять п’ятої сесії Шполянської районної ради сьомого скликання.

У роботі сесії взяли участь депутат обласної ради Василь Уманець, голова райдержадміністрації Володимир Потапенко, голови територіальних громад району, начальники окремих управлінь і відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ і організацій району, директори закладів загальної середньої освіти району, представники місцевих засобів масової інформації. У роботі сесії районної ради взяли участь 26 її депутатів.

Питання, внесені до порядку денного сесії, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та погоджувалися президією районної ради.

Проекти рішень було розміщено на офіційному веб-сайті районної ради та роздано у паперовому варіанті присутнім на сесії депутатам.

До порядку денного тридцять п’ятої сесії було затверджено 12 питань. На початку засідання обранці району заслухали питання про надання дозволу Шполянській центральній районній лікарні імені братів М.С. і О.С. Коломійченків на списання квартир, які перебувають у приватній власності, але знаходяться на балансі Шполянської ЦРЛ.

Далі депутати заслухали інформацію про виконання районного бюджету за І квартал 2019 року, а також внесли зміни до районного бюджету на 2019 рік.

У ході роботи сесії депутати затвердили Акти приймання-передачі основних засобів та інших необоротних матеріальних цінностей Іскренської сільської бібліотеки-філіалу №10 та Шполянського районного Будинку культури ім. М.В.Гоголя; надали дозвіл відділу освіти, у справах сім'ї, молоді та спорту Шполянської РДА на списання майна районної комунальної власності; внесли зміни до ліквідаційної комісії з припинення юридичної особи «Сердегівський навчально-виховний комплекс "Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І ступеня» та надали згоду на передачу майна районної комунальної власності до комунальної власності Сердегівської сільської ради.

Жваве обговорення у депутатів викликав розгляд питань щодо редакції Шполянського районного телебачення і радіомовлення. Спочатку було внесено зміни до Програми розвитку та фінансової підтримки редакції Шполянського районного телебачення і радіомовлення на 2019-2020 роки та погодили штатний розпис редакції. Набрало необхідну кількість голосів і питання припинення шляхом ліквідації редакції Шполянського районного телебачення і радіомовлення. Потім депутати прийняли рішення про передачу майна редакції Шполянського телебачення і радіомовлення

На завершення роботи сесії депутати прийняли рішення про намір створити спостережну раду при реорганізованому комунальному некомерційному підприємстві «Шполянська багатопрофільна лікарня імені братів М.С. і О.С. Коломійченків».


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://www.oblradack.gov.ua/na-sesii-shpolyanskoi-rayonnoi-radi-rozglyanuto-pitannya-redakcii-shpolyanskogo-rayonnogo