Сесія Чигиринської районної ради ухвалила низку рішень з актуальних питань

07 травня 2019, 09:31

За повідомленням Чигиринської районної ради, її голова Валентина Алєксєєвець провела пленарне засідання чергової 39-ої сесії районної ради. В ході пленарного засідання депутати затвердили Положення про територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чигиринського району. Також затвердили фінансовий план на 2019 рік комунального некомерційного підприємства «Чигиринський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Чигиринської районної ради».

Далі народні обранці своїм рішенням створили Комунальне некомерційне підприємство «Чигиринська багатопрофільна лікарня» Чигиринської районної ради, яке є правонаступником Чигиринської центральної районної лікарні та прийняли районну програму щодо фінансування новоствореного КНП. Інформував з цього питання порядку денного головний лікар Чигиринської ЦРЛ Ігор Огиренко.

Також депутати внесли зміни до комплексної програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення місцевого матеріально – технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2018 – 2020 роки та рішення районної ради від 20.12.2018 року №35-4/VII «Про районний бюджет Чигиринського району на 2019 рік».

В свою чергу, народні обранці заслухали інформацію начальника відділу освіти райдержадміністрації Вікторії Степаненко щодо підготовки до оздоровлення дітей в Чигиринському районі влітку 2019 року.

Опрацьовано депутатами та прийнято позитивні рішення і з питаннь управління майном районної комунальної власності.

Всі питання, що подано на розгляд пленарного засідання сесії, були попередньо розглянуті на засіданнях постійних комісій та президії районної ради. 

 


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://www.oblradack.gov.ua/sesiya-chigirinskoi-rayonnoi-radi-ukhvalila-nizku-rishen-z-aktualnikh-pitan