Депутати Корсунь-Шевченківської районної ради ухвалили важливі рішення для життєдіяльності району

03 травня 2019, 09:17

Днями відбулася сорокова сесія Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Валерій Заболотній. У роботі сесії взяли участь депутат  Черкаської обласної ради Валентин Галушко,  керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, селищний, сільські голови, керівники окремих підприємств, установ і організацій, представники засобів масової інформації.

Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання по вшануванню пам’яті загиблих військовослужбовців та мирних жителів під час проведення антитерористичної операції  на сході України.

На розгляд сесії було внесено 34 питання, які відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради

У ході роботи депутати підтримали звіт голови районної ради Валерія Заболотнього,  інформацію  Звенигородської місцевої прокуратури Черкаської області про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності правоохоронних органів Корсунь-Шевченківського району за 2018 рік. Внесли  зміни до Програми забезпечення учасників АТО та членів їх сімей житлом у 2016-2020 роках, прийняли рішення  про затвердження розпоряджень районної ради про надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету, про надання матеріальної допомоги за рахунок коштів, передбачених на здійснення депутатських повноважень.

Разом, з тим не знайшли підтримки проекти рішень районної ради, зокрема, про районну програму розвитку рибного господарства водойм Корсунь-Шевченківського району на 2019-2021 роки, про районну програму боротьби з амброзією полинолистою на території Корсунь-Шевченківського району на 2019-2021 роки, про внесення доповнення до програми приватизації об’єктів районної комунальної власності на 2005-2006» зі змінами, про внесення змін граничної чисельності працівників комунальної установи «Корсунь-Шевченківський інклюзивно-ресурсний центр» Корсунь-Шевченківської районної ради Черкаської області.

У роботі сесії оголошено перерву.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://www.oblradack.gov.ua/deputati-korsun-shevchenkivskoi-rayonnoi-radi-ukhvalili-vazhlivi-rishennya-dlya-zhittediyalnosti