Конкурсна комісія обрала директорку Жовтневого психоневрологічного інтернату

21 листопада 2022, 10:33

Галина Черненко, яка вже понад 20 років очолює цей Жовтневий психоневрологічний інтернат, може знову стати його директоркою. Її кандидатуру на цю посаду обрала конкурсна комісія під головуванням заступника голови обласної ради Михайла Мушієка.

У своїй конкурсній пропозиції  Галина Черненко акцентувала на застосуванні енергоощадних технологій та переходу на альтернативні джерела. Також зауважила, що у зв’язку з війною попит на психологічну реабілітацію серед громадян відчутно зросте, тому в перспективі потрібно добудувати частину крила і створити там медичну частину  з лікувальним та спортивно-оздоровчим відділенням.

- У нас також досить розвинене підсобне господарство, маємо землю, садок, утримуємо тварин (ВРХ, свиней, кроликів), птицю.  Завдяки цьому економимо бюджетні кошти й урізноманітнюємо харчування підопічних. За бажанням вони долучаються до роботи в цьому господарстві. Це також важливо у процесі реабілітації. Тому пануємо і далі розвивати підсобне господарство, урізноманітнювати асортимент виробленої продукції, - додає Галина Черненко.

Також у закладі планують відремонтувати банно-пральне відділення, укриття, зробити протипожежне перекриття, завершити ремонт кімнати, де проживають ВПО, оновити сільськогосподарську техніку тощо.

Якщо кандидатуру Галини Черненко на посаду директора Жовтневого психоневрологічного інтернату підтримає сесія, то з нею укладуть контракт на 3 роки.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://www.oblradack.gov.ua/konkursna-komisiya-obrala-dyrektorku-zhovtnevoho-psykhonevrolohichnoho-internatu