Конкурсна комісія обрала директора Смілянського дитячого будинку-інтернату

08 листопада 2022, 12:57

Конкурсна комісія під головуванням заступника голови обласної ради Михайла Мушієка, обрала переможцем відбору Івана Пономаренка. Якщо цю кандидатуру підтримає сесія обласної ради, то з ним укладуть контракт на два роки.

Члени конкурсної комісії

Михайло Мушієк

Іван Михайлович Пономаренко має економічну освіту та кваліфікацію магістра з геодезії та землеустрою. За свою трудову діяльність отримав чималий стаж роботи на керівних посадах. Зокрема, у 2008-у очолював відділ ЖКГ, а через рік відділ економіки Смілянської РДА, у 2015-у був заступником начальника управління соцзахисту виконкому Смілянської міськради. З 2015 по 2019 рік очолював Малосмілянську громаду. У 2020-2021 рр. був заступником голови Смілянської РДА, потім очолював управління ЖКГ виконкому Смілянської міськради, до сьогодні працював у приватному бізнесі.

Іван Пономаренко

У своїй конкурсній пропозиції щодо розвитку закладу він акцентував увагу на важливості модернізації матеріально-технічного забезпечення закладу для того, аби покращити якість надання реабілітаційних послуг дітям. Також він зауважив, що у його планах створення різноманітних творчих майстерень, запровадження інноваційних технологій для допомоги дітям соціалізуватися у світі.

Участь у відборі брав також чинний директор закладу Анатолій Богдан, однак йому для перемоги забракло голосів.

Анатолій Богдан


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://www.oblradack.gov.ua/konkursna-komisiya-obrala-dyrektora-smilyanskoho-dytyachoho-budynku-internatu