Конкурсна комісія затвердила вимоги до претендентів на посаду директора Черкаського обласного центру роботи з обдарованими дітьми

09 вересня 2021, 19:26

Заступник голови обласної ради Михайло Мушієк провів засідання комісії з проведення конкурсного відбору претендентів на зайняття посади директора комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради».

Комісія встановила вимоги до претендентів та їх конкурсних пропозицій, регламент виступу та обговорення членами комісії претендентів, визначили дату й час проведення наступного засідання.

Тож очільником закладу має бути громадянин України, з вищою освітою та стажем педагогічної роботи не менше трьох років. Претендент повинен мати  організаторські здібності.

Також кандидат має подати на розгляд комісії  проєкт розвитку закладу  з першочерговим планом реформування протягом одного року, заходами з виконання завдань та результатами аналізу можливих ризиків, а також з пропозиціями щодо очікуваної динаміки поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення його конкурентоспроможності та виконання завдань, зазначених в установчих документах, залучення інвестицій для розвитку закладу.

Детальніше про необхідні документи та інші умови конкурсу можна переглянути ТУТ.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://www.oblradack.gov.ua/konkursna-komisiya-zatverdila-vimogi-do-pretendentiv-na-posadu-direktora-cherkaskogo-oblasnogo