понеділок, березня 6, 2023

У застосунку Дія можна отримати електронне судове рішення з кваліфікованим електронним підписом суддів. Документ має таку ж юридичну силу, як і його паперовий аналог.

Судове рішення — це документ, у якому відображається результат судової справи. Наприклад, підтверджується факт розлучення пари.

- Продовжуємо цифровізувати судову систему в Україні. Уже рік у застосунку Дія доступні судові сповіщення — інформаційне повідомлення про судові засідання. Відтепер у кілька кліків ви можете отримати судове рішення просто у смартфоні. Раніше для цього необхідно було їхати до суду в спеціально відведений час, а потім стояти у чергах, щоб отримати документ. Тепер усе значно простіше. Кілька кліків — і документ у вас у смартфоні, — зазначив Віце-прем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Щоб отримати судові рішення у Дії:

Благодійні фонди продовжують підтримувати переміщений бізнес, який постраждав від війни. Мінреінтеграції підготувало добірку активних грантів для підприємців.

Допомога аграріям

Данська рада у справах біженців реалізовує програму бізнес-партнерства, спрямованого на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні. Партнерство пропонується за принципом співінвестування. Він передбачає грантову підтримку у розмірі до 20 тис. доларів США. Дізнатися деталі програми та зареєструватися на участь можна за посиланням.

«Зелене» відновлення