вівторок, лютого 2, 2021

Обласна педагогічна вебконференція «Сучасні підходи до забезпечення якості дистанційної освіти: досвід, проблеми, перспективи» відбудеться 11 лютого  о 14.00 в режимі онлайн. Про це повідомляють у КЗ "Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради".

Участь можуть брати працівники органів управління освітою та закладів освіти районів, міст, ОТГ,  а також представники громадських організацій та батьки.

Для участі у вебконференції варто зареєструватись за посиланням  http://bit.ly/3ouUvbZ (усім зареєстрованим особам на вказану в анкеті електронну пошту буде надіслана інструкція для приєднання) не пізніше 08.02.2021.

Черкаська обласна філармонія започаткувала марафон "Лесині тональності". Записавши на відео своє виконання вірша Лесі Українки та опублікувавши його в мережу, можна отримати квитки на концерт. Про це йдеться на офіційній сторінці комунального закладу.

Марафон присвячений 150-и річчю від дня народження видатної української поетеси Лесі Українки. Ролики можна публікувати протягом лютого із хештегом #ЛесинітональностіЧеркаськафілармонія. Кожної неділі ввечері визначатимуть переможців тижня, які й отримають квитки на мистецькі проєкти:

Нового очільника Черкаської ОДА Олександра Скічка представили сьогодні, 2 лютого, у сесійному залі обласної ради. 29 січня Президент Володимир Зеленський підписав указ про його призначення.

У заході брав участь голова обласної ради Анатолій Підгорний, його заступники, представники облдержадміністрації, міської влади та журналісти.