понеділок, січня 25, 2021

На останній сесії Червонослобідської сільської ради депутатський корпус проголосував за безоплатне прийняття у комунальну власність ЦРЛ.

– До бюджету громади закладено кошти на  базові витрати, які раніше забезпечував район (енергоносії тощо). Ми сподіваємося на тісну співпрацю із навколишніми громадами стосовно спільного забезпечення перспектив розвитку для медичного закладу, що є провідним для Черкаського району, - зазначив голова Червонослобідської ОТГ Олександр Литвиненко.

З 25 січня продовжують діяти обмежувальні протиепідемічні заходи для закладів освіти, визначені постановою Кабінету Міністрів від 9 грудня 2020 року №1236. Про це йдеться на Урядовому порталі.

Водночас додаткові обмеження, встановлені на період 8-24 січня, втрачають силу.

Згідно з документом, на період дії карантину заборонено:

- відвідувати заклади освіти здобувачами освіти групами кількістю більш як 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти;

- відвідувати заклади освіти здобувачами освіти у разі, коли на самоізоляції через контакт з пацієнтом з підтвердженим COVID-19 перебуває більш як 50% здобувачів освіти та персоналу закладу освіти;