п'ятниця, жовтня 30, 2020

Голова постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Світлана Легойда провела засідання, на порядок денний якої було подано питання про погодження розпоряджень обласної державної адміністрації щодо розподілу коштів.

У Черкаській області за час пандемії занедужали 8 952 особи, із них за останню добу +217 нових.

На сьогодні хворих на коронавірус пацієнтів лікують у 18 медичних закладах Черкаської області. Навантаженість ліжкомісць - більше половини.

Про це учора під час брифінгу про епідситуацію в області повідомила заступник голови ОДА Лариса Кошова. При потребі для лікування хворих на COVID-19 буде відведено третина ліжкомісць Черкащини.

- За добу одужали від коронавірусу 249 осіб, померло - двоє. Станом на сьогодні завантаженість ліжок - 58,7%. Вільні місця є, але ми госпіталізуємо лише тих пацієнтів, які перебувають у середньому чи тяжкому стані, - повідомила пані Лариса.

Також Лариса Кошова відмітила, що для міста Черкаси кількість вільних ліжкомісць - недостатня.

У КУ «Обласний художній музей» Черкаської обласної ради відкрили незвичайну виставку. Головними експонатами на ній є звичайнісінькі українські гарбузи.

Організатори виставки вирішили подивувати відвідувачів – жителів міста і його гостей цьогорічними шедеврами природи напередодні свята «Хелловін».