вівторок, травня 26, 2020

Під головуванням першого заступника голови обласної ради Валентина Тарасенка як голови комісії з визначення кандидатур на посади керівників комунальних підприємств проведено засідання, на якому розглядали кандидатури на посаду директора комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» Черкаської обласної ради.

Як відомо, Україна з 22 травня запроваджує другий етап послаблень протикарантинних заходів.

Враховуючи це, заступник голови обласної ради Андрій Сегеда проінспектував дотримання карантинних обмежень та підготовку до відновлення репетицій в академічному театрі ляльок Черкаської обласної ради. Разом з представниками управління культури облдержадміністрації він водночас ознайомився з діяльністю комунального закладу, його матеріальною базою, планами щодо подальшої роботи.
 

 

Під головуванням першого заступника голови обласної ради Валентина Тарасенка як голови комісії з визначення кандидатур на посади керівників комунальних підприємств проведено засідання, на якому розглянуто кандидатури на посаду директора Черкаського молодіжного ресурсного центру.

 

За інформацією Степанецької ОТГ, сільський голова Олександр Яременко своїм розпорядженням створив робочу групу із запровадження в ОТГ ініціативи громадського бюджету.

Головою робочої групи затверджено першого заступника сільського голови Павла Зоренка, секретарем – Наталію Вовчинську, секретаря сільської ради.