п'ятниця, травня 22, 2020

Голова обласної ради Анатолій Підгорний разом із головою ОДА Романом Боднаром, очільниками Канівського району та небайдужими громадянами вшанували пам’ять Тараса Шевченка у 159-ту річницю від дня перепоховання Пророка. На Чернечій горі представники релігійних конфесій також провели молебень за упокій душі Кобзаря.

Голова постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Світлана Легойда провела її засідання, на порядок денний якої було подано одне питання: «Про погодження розпоряджень обласної державної адміністрації», прийняті в період між сесіями обласної ради.

Таких розпоряджень, що в основному стосуються розподілу бюджетних коштів, було близько десяти. Інформувала з кожного із них директорка Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Наталя Кравченко.

Як інформують у Катеринопільській районній раді, її голова Віталій Верета взяв участь в роботі координаційної наради щодо вирішення актуальних питань соціально – економічного розвитку району, яку він вів разом з першим заступником голови райдержадміністрації Володимиром Коваленком.