вівторок, лютого 18, 2020

Сьогодні обідньої пори на площі Богдана Хмельницького в м. Черкаси проведено урочисте вручення службового транспорту поліцейським офіцерам громад.

Урочистості відбулися за участі Голови Національної поліції України Ігоря Клименка, керівника проекту регіонального програмного офісу ІСІТАР Джона Монтаніо, керівництва ГУНП в Черкаській області.


 

Сьогодні, 18 лютого Голова Нацполіції Ігор Клименко представив нового керівника Головного управління Національної поліції в Черкаській області. Ним став полковник Михайло Куратченко з м. Дніпро, де обіймав посаду заступника начальника ГУНП в Дніпропетровській області – начальника слідчого управління.

На заході були присутні голова облдержадміністрації Роман Боднар, перший заступник голови облради Валентин Тарасенко, прокурор області Олександр Воронін та начальник УСБУ в Черкаській області Юрій Погасій.

У вступному слові, Голова Нацполіції наголосив, що визначним фактором у роботі поліції є довіра громадян.

Голова обласної ради Анатолій Підгорний 17 лютого із робочим візитом відвідав Корсунь-Шевченківський район.

У цей день представники обласної та районної влади вшанували пам'ять полеглих воїнів у Корсунь-Шевченківській битві, яку називають "українським Сталінградом". Разом із ветеранами, дітьми війни та священнослужителями чиновники поклали квіти до монумента воїнів-визволителів.

Сьогодні в обласному центрі проведено заходи із вшанування пам’яті загиблих учасників боїв за Дебальцево у лютому 2015 року. Традиційно біля монументу «Борцям за волю України»  зібралися ветерани АТО/ООС, військовослужбовці, рідні, друзі та небайдужі жителі міста, які вшановують пам'ять воїнів.

У заходах взяв участь заступник голови обласної ради Андрій Сегеда.

Серед присутніх – керівники області і міста, структурних підрозділів виконавчої влади, окремі депутати місцевих рад.

В умовах трансформації управлінських відносин на публічній службі особливого значення набуває комунікативна компетентність керівника, його вміння цілеспрямовано спілкуватись із підлеглими та колегами, володіти універсальними психологічними методами і прийомами, що спрямовані на створення умов для ефективної роботи всього колективу.