четвер, лютого 13, 2020

Як повідомляють у Департаменті комунікацій Секретаріату Кабінету Міністрів України, Уряд працює над тим, щоб збільшити власний видобуток газу. Це забезпечить насамперед зменшення плати українцями за опалення. Про це сказав Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час робочої поїздки до Полтавської області.

Глава Уряду відвідав одну із полтавських свердловин Укргазвидобування, щоб поспілкуватися з працівниками родовища та зрозуміти, що заважає галузі розвиватися.

«Полтавська область — один із головних нафтогазовидобувних регіонів України. Понад 40% українського газу та кожна п’ята тонна нафти та конденсату надходить з Полтавщини. Але цього мало. Україна повинна ефективніше розпоряджатися надрами. Без «смотрящіх» і груп впливу», — сказав Олексій Гончарук.

Як повідомляють у Маньківській районній раді, нещодавно проведено розіграш призів на Кубок Маньківської районної ради з волейболу.

У фінальних змаганнях зустрілися кращі волейбольні дружини Маньківського району: Буцької ОТГ, сіл Чорна Кам’янка, Роги та Молодецьке, Маньківської ЗОШ № 1, Маньківського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія»,  «Основа» смт. Маньківка та команда ветеранів волейболу Маньківського району.

Змагання урочисто відкрила та привітала учасників із початком турніру голова районної ради Світлана Лещенко, яка зазначила, що волейбол – це та спортивна гра, в якій не тільки від майстерності кожного, а й від злагоди команди залежить успіх. Тож побажала всім злагодженої гри, задоволення та емоцій від змагань і, звичайно, перемоги найсильнішим.

Як інформують у Драбівській районній раді, її голова Володимир Дзега привітав учасників та глядачів районного огляду-конкурсу «Таланти твої, Драбівщино», який нинішнього року проходить в рамках відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років.

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков 12 лютого приїхав із робочим візитом на Черкащину. Делегацію спікера ВР супроводжували голова Черкаської обласної ради Анатолій Підгорний, голова ОДА Роман Боднар, міський голова Анатолій Бондаренко та народні депутати від Черкащини.