вівторок, грудня 10, 2019

Сьогодні провели засідання ще дві постійних комісії обласної ради – з питань освіти, науки, молодіжної політики і спорту та з питань соціального захисту населення, на яких розглянуто питання, що подано до порядку денного наступної сесії обласної ради.

У їх роботі взяли участь голова обласної ради Анатолій Підгорний, перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко, окремі керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Як інформують у Черкаській районній раді, її голова Олексій Собко провів тридцять дев’яту сесію районної ради.

У роботі пленарного засідання взяли участь представники правоохоронних органів, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови, працівники виконавчого апарату районної ради, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, комунальних підприємств районної ради та засобів масової інформації.

На початку сесії голова ради привітав присутніх з Днем Волонтера, Днем Збройних Сил України та працівників органів місцевого самоврядування та депутатського корпусу – з Днем місцевого самоврядування.

З нагоди професійного свята голова ради Олексій Собко та заступник голови райдержадміністрації Петро Коренюк вручили Почесні грамоти Черкаської обласної ради, Почесні грамоти районної ради та районної державної адміністрації кращим депутатам районної ради і працівникам органів місцевого самоврядування.

Враховуючи велике значення місцевого самоврядування для розвитку народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності, 7 грудня відзначається День місцевого самоврядування.

З нагоди цього свята у районному Центрі культури і дозвілля проведено урочистості, які зібрали в одну родину депутатів усіх рівнів, представників місцевого самоврядування та виконавчої влади, керівників підприємств, установ, організацій, ветеранів місцевого самоврядування, - всіх, чия наполеглива праця, воля, енергія, професіоналізм творять історію місцевого самоврядування Драбівщини.

Проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики

У її роботі взяли участь голова обласної ради Анатолій Підгорний, перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко, окремі керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Першим питанням члени комісії заслухали інформацію заступника директора Департаменту фінансів облдержадміністрації Тетяни Митюк про внесення змін до рішення обласної ради від 18.12.2018 №28-20/VII «Про обласний бюджет Черкаської області на 2019 рік».

Окрім того, вона ознайомила присутніх з проєктом обласного бюджету Черкаської області на 2020 рік.

За повідомленням Паланської ОТГ, команда об’єднаної територіальної громади у вересні цього року на сільських спортивних іграх у Ворохті потрапила до числа шести кращих команд, яким дано право захищати честь України на Європейських сільських іграх.

До цих змагань було запрошено по шість кращих команд сільських спортсменів громад Республіки Польща, Словаччини, Угорщини, Румунії, Білорусі та Молдови.

І ось турнір, який ініціювала Громадська організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «КОЛОС», за підтримки Міністерства молоді та спорту, Асоціації об’єднаних територіальних громад, Національного Олімпійського комітету, проведено з 6 по 8 грудня у м. Берегове (Закарпатська область). У програмі дійства змагання з п`яти видів спорту: волейболу (чоловіки), гирьового спорту (чоловіки), настільного тенісу (чоловіки і жінки), шашок (жінки) та шахів (чоловіки).