вівторок, грудня 3, 2019

Голова обласної ради Анатолій Підгорний провів прийом громадян з особистих питань.

Одним із перших до голови обласної ради звернувся голова обласної організації «ГО людей з обмеженими можливостями «День» Олександр Прилуцький, який презентував декілька примірників книг про Черкащину і попросив сприяння у книговидавництві. У відповідь голова обласної ради зазначив, що в області ухвалена і діє відповідна програма, в рамках якої щороку з обласного бюджету виділяється майже мільйон гривень. І наступного року обласна рада не має наміру скорочувати фінансування на книговидання.

 

 

Як інформують у Лисянській ОТГ, минулого тижня, в рамках реалізації проєкту «Придбання спецтехніки для комунального підприємства «Благоустрій»», затвердженої Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, за кошти державної субвенції на розвиток інфраструктури, автопарк комунального господарства поповнився двома новими тракторами МТЗ – 892 з відвалами для розчистки доріг від снігу. Загальна їх вартість - 1 мільйон гривень.

Вчора, 2 грудня 2019 року, голова обласної ради Анатолій Підгорний взяв участь в урочистому засіданні з нагоди Дня місцевого самоврядування.

На початку Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков привітав представників рад всіх рівнів із професійним святом.

Потім присутні обговорили здобутки однієї з найуспішніших реформ – децентралізації органів місцевого самоврядування та визначили реальні перспективи розвитку реформи, щоб цей процес продовжувався та був успішним.

Як інформують у комунальному закладі «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради», Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з Національним університетом біоресурсів і природокористування України днями провів другий тренінг з п’ятого циклу екологічних тренінгів з моніторингу навколишнього природного середовища. Тренінг проведено за темою «Моніторингові дослідження стану ґрунтів» на базі агробіологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Черкащину представляли педагогічні працівники обласного центру роботи з обдарованими дітьми заступник директора Валентина Баданюк та керівник гуртків «Юні лісівники-дендрологи» Лариса Кобиляцька.