п'ятниця, листопада 15, 2019

15 листопада 2019 року в обласній філармонії, напередодні професійного свята – Дня працівників сільського господарства, представники аграрної галузі Черкащини провели урочисте зібрання.

Привітати хліборобів області завітав голова обласної ради Анатолій Підгорний.

Сьогодні, 15 листопада 2019 року, заступник голови Черкаської обласної ради Андрій Сегеда завітав із ознайомлювальним візитом до комунальної установи "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради".

 

Надзвичайно людно було в сільському Будинку культури села Кищенці Маньківського району. Тут відзначали ювілей – 390-ту річницю з часу утворення населеного пункту, тому на гуляння зібралися чи не всі жителі – від малого до великого.

Привітали громаду та його жителів голова районної ради Світлана Лещенко, депутати районної ради Віталій Мельник та Ігор Віштак, сільська голова Кищенець Світлана Коваль, а також настоятель місцевого храму та багато-багато запрошених гостей, які побажали жителям процвітання, а кожній родині — щастя, достатку, злагоди та добробуту.

Згадали гості та жителі свята односельчан, які боронили та боронять Батьківщину на Сході України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів, тисяч українців, які стали жертвою цієї війни.

Розпочалися конкурсні програми Українського культурного фонду, що підтримуватимуть проекти у сфері культури 2020 року.

З 1 листопада проектні заявки можна подавати на наступні конкурсні програми, що будуть реалізовуватися 2020 року: