понеділок, вересня 30, 2019

30 вересня 2019 року перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко як голова комісії з визначення кандидатури на вакантну посаду керівника комунального закладу провів її засідання. Порядок денний передбачав визначення переможця конкурсу на посаду керівника  водолазно-рятувальної служби Черкаської обласної ради.

Зазначимо, що окрім членів комісії, у засіданні взяли участь представники громадськості та представники колективу, на посаду керівника якого було оголошено конкурс.

26 вересня 2019 року відбулася  позачергова 43 сесія Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Валерій Заболотній.

У роботі сесії взяли участь т.в.о. першого заступника голови районної державної адміністрації, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, міський голова, керівники окремих підприємств, установ і організацій, представники засобів масової інформації.

Як повідомляють у Маньківській районній раді, її голова Світлана Лещенко провела «День районної ради» у селі Вікторівка, де разом із працівниками виконавчого апарату районної ради та сільським головою Віталієм Нечеснюком відвідали об’єкти соціальної інфраструктури села.

Насамперед, керівниця району відвідала дошкільний навчальний заклад «Ялинка», у якому виховується 41 дитина різновікової групи. Завідуюча ДНЗ Віра Шурдук ознайомила гостей із матеріально-побутовими умовами установи, навчально-матеріальною базою ДНЗ, створеними санітарно-гігієнічними умовами для малечі, роботою харчоблоку, а також висловила вдячність сільському голові за придбані за рахунок місцевого бюджету холодильник, електроплиту, постільну білизну, матраци, паласи.

Як інформують у Лисянській районній раді, нещодавно голова районної ради Ярослав Попко та заступник голови райдержадміністрації Олександр Дубовий здійснили робочу поїздку у село Ріпки, щоб промоніторити стан виконання поточного середнього ремонту автодоріг загального користування місцевого значення Федюківка-Вотилівка-Бужанка. Зокрема, оцінили роботу дорожників на ділянці біля колишнього аеродрому, де 1200 метрів шляху ті стелили суцільним вирівнюючим шаром асфальту.

Безпосередньо на ділянці шляху очільники району поспілкувалися з керівниками підрядної організації МП «Прометей», яка виграла тендер на проведення робіт, в. о. старости села Володимиром Жувакою та орендарем земель Володимиром Невмиваним. В цілому якість і строки проведення робіт задовольняють всі сторони, що було відзначено під час розмови. Це великий позитив, що після 30 років нещадної експлуатації доріг у районі, на них, врешті, влада звернула увагу і почала відновлювати.

Як повідомляють у Міністерстві юстиції України, законодавство України передбачає, що громадське об’єднання із статусом юридичної особи може мати власну символіку (емблему, прапор). Ця символіка підлягає реєстрації відповідно до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань".

Із чого почати? Насамперед, потрібно визначити вид символіки, підготувати її зображення та опис. Символіка громадського об’єднання не повинна відтворювати: