четвер, травня 2, 2019

Наприкінці квітня міста Черкаси та Володимир-Волинський отримали міжнародний статус кандидатів світової ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді».

Тепер до переліку громад-кандидатів входять 17 українських міст і громад:

Великдень – «Великий день» для єдності родини. Це час, коли рідні та друзі ходять один до одного на гостини, збираються за урочистим столом, з добрими думками після тривалого посту розговляються Великодніми стравами, діляться радістю та достатком.

26 квітня 2019 року у залі засідань Будинку рад відбулася 45 сесія районної ради VII скликання. Відкрив і вів її голова районної ради Сергій Сундуков. У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Богдан Солошенко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови, керівники установ, підприємств та організацій району і представники засобів масової інформації.

Депутати розглянули 18 питаннь порядку денного. З них було заслухано начальника фінансового управління райдержадміністрації Ольги Гвоздик про звіт про виконання районного бюджету за I квартал 2019 року та звіти керівників комунальних підприємств про підсумки фінансово-господарської діяльності за 2018 рік. Разом з тим було внесено зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку району на 2019 рік.

Швейцарсько-український проект “Підтримка децентралізації в Україні” DESPRO оголошує конкурсний набір до Школи місцевого самоврядування DESPRO (Школа), яка проходитиме у наступні етапи:

У Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів завершився постійно діючий тематичний семінар «Ділова англійська мова» для керівників та спеціалістів апарату, управлінь, відділів обласної державної адміністрації, виконавчого апарату обласної ради, Черкаського міськвиконкому, територіальних органів міністерств, центральних органів виконавчої влади

Навчальну програму «Ділова англійська мова» для публічних службовців розробила і четвертий рік поспіль реалізовує старший викладач кафедри англійської філології Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького кандидат філологічних наук Вікторія Токарчук.