четвер, березня 14, 2019

Керівники області окреслили шляхи співпраці із Державною казначейською службоюПро пріоритети співпраці Державної казначейської служби України та керівництва області обговорили голова облдержадміністрації Олександр Вельбівець та перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко у ході робочої зустрічі із головою Державної казначейської служби України Тетяною Слюз і начальником головного управління Державної казначейської служби України в Черкаській області Сергієм Никопаненком.
У Моринській громаді у бібліотеці відкриють… фітнес-залЗа повідомленнями інтернет-видань, у с. Моринці Корcунь-Шевченківського району – центральній садибі Моринської громади, у приміщенні, де нині розташована бібліотека, будуть встановлені новенькі тренажери, фітбол, гантелі та килимки для занять фітнесом.

На переконання заступника голови Моринської об’єднаної територіальної громади Лілії Жуковської, бібліотеки мають змінювати свій формат для того, аби і надалі залишатись бажаним місцем дозвілля для довколишніх мешканців.
Відкрито нову соціальну аптеку з доступними ліками для пацієнтівОдним із основних пріоритетів у роботі обласної влади є галузь охорони здоров’я, у розвиток якої вкладаються значні кошти. За їх рахунок оновлюється матеріальна база, придбавається нове сучасне обладнання тощо. Така робота є систематичною.

Підтвердженням цього є відкриття нової соціальної аптеки по вулиці Менделєєва, буд. 14/1 в м. Черкаси, що належить до мережі аптечних закладів обласного комунального підприємства «Фармація» Черкаської обласної ради.
У обласному центрі відзначено День українського добровольця14 березня 2019 року проведено заходи з нагоди Дня українського добровольця.

У м. Черкаси представники обласної і міської влади, військовослужбовці та ветерани АТО, небайдужі містяни зібралися біля пам’ятного знака, що в Соборному сквері, щоб ушанувати людей, які першими відправилися на Донбас протистояти російській агресії.

Саме цього дня у 2014 році учасники Самооборони Майдану прибули на полігон у Нові Петрівці Київської області, щоб створити добровольчий батальйон.
Монетизація субсидій розпочалася вчасно і проходить плановоМи вже раніше інформували про розпочату з початку березня масштабну кампанію з монетизації субсидій на оплату житлово-комунальних послуг. У Кабінеті Міністрів України зазначається, що процес виплат проходить планово і без збоїв. Як свідчать дані державного банку «Ощадбанк», з 12 березня почались виплати монетизованих субсидій через мережу банку. Зокрема, в перший день виплат через систему платежів «Швидка копійка» виплачено субсидій на суму 19,4 млн грн, які були оформлені 11 172 переказами.