вівторок, березня 12, 2019

УАРОР проведе фахову майстерню для представників обласної та районних рад14 березня 2019 року у м. Черкаси планується проведення одноденної фахової майстерні для представників обласної та районних рад на тему «Інноваційні можливості для економічного зростання регіонів».

Метою заходу є генерація ідей та опанування відповідних методів представниками органів місцевого самоврядування щодо способів забезпечення економічного розвитку Черкаської області. Формат передбачає роз’яснення законодавства та практичні вправи, що модеруються українськими експертами.
В Аполянці на Уманщині проведено загальні збори громадянЯк інформують в Уманській районній раді, 12 березня 2019 року проведено загальні збори громадян села Аполянка.

Участь в сходці села взяли голова районної ради Оксана Супрунець, голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, депутат районної ради Володимир Мальченко та ін.

Учасники зібрання заслухали звіт сільського голови села Аполянка Петра Філіпенка про проведену роботу за минулий рік.
Верховна Рада України планує продовжити розгляд проекту закону про забезпечення функціонування української мови як державноїРанкове пленарне засідання розпочнуть з питань культури: розгляду закону про мову і проблем та перспектив охорони культурної спадщини в Україні, що будуть розглянуті у другому читанні. Про це йдеться у порядку денному, опублікованому на офіційному сайті Парламенту.
З нагоди 75-ої річниці звільнення Черкащини від нацистів покладено квіти до монументу Матері-Вітчизни на Пагорбі СлавиУ ці весняні дні мешканці області відзначають 75-ту річницю визволення Черкаського краю від нацистських окупантів.

10 березня 1944 року завершилися бої, коли останній загарбник утік та покинув, рятуючись, межі Монастирищенського району.
«Ощадбанк» розпочав виплати субсидій грошимаВід сьогодні субсидіанти, які не є пенсіонерами, зможуть отримати субсидії готівкою в Ощадбанку. Про це повідомляє прес-служба банку.

Для отримання субсидій громадяни повинні зареєструватися на офіційному сайті або в Контакт-центрі Ощадбанку за тел.: 0 800 210 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України).