понеділок, березня 11, 2019

Валентин Тарасенко провів особистий прийом громадянОднією з найефективніших форм діалогу влади з громадою є особисті прийоми громадян.

Сьогодні згідно з графіком перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко провів прийом громадян з особистих питань.

Відтак, з різними проблемними питаннями на прийомі побувало 7 заявників.

Питання, що їх порушували перед керівником обласної ради, стосувалися в основному надання одноразової грошової допомоги на лікування.
У Паланській ОТГ проведено семінар на тему «Ефективність роботи органів місцевого самоврядування»Як повідомляють у Паланській ОТГ, днями проведено семінар на тему «Ефективність роботи органів місцевого самоврядування об’єднаних територіальних громад. Як забезпечити спроможність та спланувати розвиток громади?»

Зустріч, що відбулась на базі туристичного комплексу «Позитив», провела Ольга Омельчук, експерт з місцевого самоврядування, фахівець інституту політичної освіти.
Березнева індексація пенсій – це не останнє підвищення, це лише початок, - Павло РозенкоВіце-прем’єр-міністр України Павло Розенко наголошує, що осучаснення пенсій, яке здійснюється у березні цього року, – це не останнє підвищення виплат, а лише початок зростання рівня пенсійного забезпечення українців. Про це він сказав в ефірі телеканалу «NewsOne».
«Фантастичні квіти». Колективна виставка черкаських художниць Пробудження живого весняного буяння квіту завжди пов’язували з романтичним образом жінки, жінки-коханої, жінки-матері, жінки-мисткині.

У дні першого весняного місяця, напередодні свята 8 Березня, Черкаський обласний художній музей презентував колективну виставку черкаських художниць Віти Задорожньої, Тетяни Каленіченко, Анни Конанчік, Ольги Костіної, Анастасії Линовицької, Вікторії Собко та Христини Шинкарчук – «Фантастичні квіти».
Валентин Тарасенко взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку Минулої суботи в обласній філармонії проведено засідання Ради регіонального розвитку Черкаської області за участі Президента України Петра Порошенка, Віце-прем’єр-міністра, Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка, голови облдержадміністрації Олександра Вельбівця.