четвер, березня 7, 2019

КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності»: обсяги і завдання зростають, а висока якість роботи – незміннаКомунальне підприємство «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» створене п\'ятнадцять років тому у грудні 2003 року рішенням сесії Черкаської обласної ради.
Із початку року до місцевих бюджетів надійшло 40,4 млрд гривеньЗа офіційною інформацією у січні-лютому 2019 року до місцевих бюджетів надійшло 40,4 млрд грн. Це на 22,6 %, або на 7,5 млрд грн перевищує надходження відповідного періоду минулого року, повідомляють у Державній фіскальній службі України.

У лютому до місцевих бюджетів платниками податків спрямовано 22,1 млрд грн. Порівняно з лютим минулого року, надходження зросли на 23,5 %, або на 4,2 млрд грн.
Обласну виставку образотворчого мистецтва присвячено 205-й річниці від дня народження Тараса ШевченкаЯк інформують у Черкаському обласному художньому музеї, відкрито XХVІІ обласну виставку образотворчого мистецтва учнів шкіл естетичного виховання, присвячену 205-й річниці з дня народження Тараса Шевченка.

На виставці представлено майже двісті робіт вихованців мистецьких шкіл Черкаського краю.
Публічні службовці підвищили рівень мовної компетентностіНа виконання державного замовлення з підвищення рівня мовної компетентності публічних службовців регіону, заходів із реалізації «Програми підтримки української мови в Черкаській області на 2017–2020 роки» та для зміцнення статусу української мови у державному діловому спілкуванні, у Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів проведено постійно діючий семінар «Ділова українська мова для державних службовців»