понеділок, березня 4, 2019

Депутати обласної ради ухвалили програму трансплантації аутологічних гемопоетичних стовбурових клітин На першому пленарному засіданні, що проведене 1 березня 2019 року, депутати обласної ради ухвалили Програму «Трансплантація аутологічних гемопоетичних стовбурових клітин кісткового мозку та периферичної крові» на 2019-2023 роки.

За інформацією управління охорони здоров’я облдержадміністрації на сьогодні Черкаська область посідає одне із перших місць в Україні із захворюваності на злоякісні хвороби крові.


Фінансисти ОТГ навчаються особливостей отримання інформації від контролюючих органівУ місті Кам’янка радник з питань місцевих фінансів Черкаського Центру розвитку місцевого самоврядування Микола Гулько провів виїзний семінар на тему «Отримання інформації від контролюючих органів щодо нарахованих та сплачених податків та зборів. Моніторинг та оцінка бюджетних програм» для фінансистів Кам’янської, Михайлівської та Ротмістрівської об’єднаних територіальних громад.


Розглянувши низку питань порядку денного, в сесії Корсунь-Шевченківської районної ради оголошено перервуЗа повідомленням Корсунь-Шевченківської районної ради, її голова Валерій Заболотній провів перше пленарне засідання тридцять восьмої сесії.

У її роботі взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації, керівник апарату, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, селищний, сільські голови, керівники окремих підприємств, установ і організацій, представники засобів масової інформації.

Що б скептики реформи місцевого самоврядування не говорили, але результати фінансової децентралізації свідчать, що реформа рухається в правильному напрямку. Таку думку висловила координатор з фінансової децентралізації Центрального офісу реформ при Мінрегіоні Яніна Казюк, коментуючи фінансові показники щомісячного Моніторингу процесу децентралізації влади та реформування місцевого самоврядування.

Протягом 2018 року надходження власних доходів до загального фонду місцевих бюджетів України (доходи без урахування міжбюджетних трансфертів) склали 234,1 млрд грн, що на 41,4 млрд грн або на 21,5 % більше, у порівнянні з 2017 роком.