Робочий візит депутата обласної ради Віктора Парамонова до Кам’янського району

25 лютого 2019, 12:54
На минулому тижні з робочим візитом до нашого району завітав депутат обласної ради, головний лікар Комунального закладу «Черкаський обласний онкологічний диспансер» Віктор Парамонов. В супроводі голови районної ради Сергія Сундукова та голови районної державної адміністрації Богдана Солошенка, Віктор Володимирович провів ряд зустрічей з директорами шкіл району, де мав змогу тісно поспілкуватися та почути про їх проблеми. На цій зустрічі також був присутній директор Грушківського закладу освіти Микола Толкач, який в свою чергу подякував особисто та від всієї громади села, де депутатом по округу є Віктор Парамонов за фінансову підтримку і не тільки, що завжди підтримує у вирішенні різних ситуацій. Після закінчення дискусії, всі присутні взяли участь у проведенні всеукраїнського флешмобу по вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні в Телепинській ЗОШ, де і проходила зустріч.

Після заходу вони завітали в Кам’янську центральну районну лікарню, де їх зустрів головний лікар Костянтин Тамко разом з усіма медичними працівниками, їх зустріч проводилася в руслі розвитку медицини та підтримки курсу держави по впровадженню медичної реформи.

По закінченню робочої поїздки керівники району запросили депутата оглянути комунальне підприємство «ФОСК «Атлант», де Віктор Володимирович був приємно вражений такій відбудові приміщення та облаштуванню тренажерного, бійцівського залу. Директору закладу Аркадію Конверцеву побажав здійснення та впровадження задуманих планів.

Також в цей день, в музеї Пушкіна і Чайковського було заплановане відкриття фотовиставки «Польща та поляки на зламі століть» де був запрошений також депутат обласної ради Віктор Парамонов. Він привітав учасників заходу та побажав розвитку партнерських стосунків між країнами.

http://kamrairada.gov.ua/novyny/robochij-vizit-deputata-oblasno%D1%97-radi-viktora-paramonova-do-kamyanskogo-rajonu/